Șomuz Fălticeni s-a reunit pentru pregătirea noului sezon de Liga 3. Primele antrenamente pe stadionul TineretuluiSport

Șomuz Fălticeni s-a reunit pentru pregătirea noului sezon de Liga 3. Primele antrenamente pe stadionul Tineretului

       Accesări: 940

După patru luni de pauză forțată, pe fondul pandemiei Covid-19, echipa locală de fotbal Șomuz Fălticeni și-a reluat antrenamentele.

Clubul fălticenean se pregătește pentru al treilea sezon în Liga a 3-a.

Primele antrenamente s-au disputat, în această săptămână, pe Stadionul „Tineretului” din Fălticeni, sub comanda antrenorului Daniel Stoica, a preparatorului fizic Adrian Levițchi, și a secundului Florin Ailenei (antrenor – jucător).

Ședințele de pregătire se desfășoară cu respectarea protocului medical prevăzut pentru asigurarea siguranței și sănătății persoanelor implicate precum și reducerea la minimum a riscului infectării cu noul coronavirus.

Sunt momentan 20 de jucători care participă la antrenamente. Mulți dintre ei s-au aflat în lot și sezonul trecut. De asemenea, în pregătire sunt și jucători noi, tineri care ar putea fi legitimați în perioada următoare.

Conducerea clubului din Fălticeni anunță că suntîn derulare tratative pentru legitimarea a cel puțin trei jucători experimentați.

Directorul sportiv al Șomuzului, profesorul Iulian Darabă a făcut primele declarații oficiale, după reunirea lotului și antrenamentele din această săptămână:

„În această săptămână am început antrenamentele, în termenii impuși de protocolul medical. După o pauză de câteva luni, încercăm să ne readaptam la efort. La capitolul plecări, ne-am despărțit de: Cătălin Pascal, Ionel Zamă, Vasile Boca și Paul Ionescu. Suntem în tratative pentru doi dintre camerunezi, pentru a pleca la altă echipă.

Am semnat cu majoritatea jucătorilor cărora le-au expirat contractele în această vară, printre care și juniorul Florin Chiseliță. Suntem în tratative cu 3 jucatori cu experiență.  Având un lot tânăr, avem nevoie de experimență în echipă. Nu sunt modificări in staful tehnic și cel de conducere. Daniel Stoica va fi antrenorul principal și in acest sezon competițional.

Obiectivul echipei noastre în acest an competițional este acela de a termina în fața celorlalte două echipe din județul Suceava. Și in acest an, ne bazăm pe sprijinul Primăriei Fălticeni, reprezentată de domnul primar Cătalin Coman, și al oamenilor de afaceri din oraș, cărora le mulțumim.”

ȘTIRI