Fălticeneanul Ionel Postelnicu va prelua conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean SuceavaActualitate

Fălticeneanul Ionel Postelnicu va prelua conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava

       Accesări: 3604

Schimbare la vârf. Colonelul Ionel Postelnicu va prelua peste câteva zile conducerea Jandarmeriei Suceava. Ofițerul va intra la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava începând cu 1 iunie.

Postelnicu îl va succeda pe colonelul Marian Lungu care, își va desfășura activitatea timp de trei ani ca expert național în cadrul Agenției Europene pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă, „Frontex”, cu sediul în Varșovia (Polonia).

Originar din Fălticeni, Ionel Postelnicu este absolvent al Colegiului Național „Nicu Gane” și al Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” București (promoția 1995).

În cei 26 de ani de carieră, ofițerul a îndeplinit diferite funcții în cadrul unității de jandarmi din Fălticeni, printre care comandant de subunitate, consilier juridic și ofițer specialist resurse umane.

Colonelul Postelnicu este în prezent comandatul Școlii de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

„Pentru mine este o onoare și o nouă provocare în carieră. Ca să fiu sincer nu m-am așteptat să fiu împuternicit la comanda IJJ Suceava.”, a declarat colonelul Postelnicu pentru cotidianul Cronica de Fălticeni. „Responsabilitatea este mare, la fel ca și acum când sunt la comanda Școlii de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș”. Noua funcție va aduce provocări noi și situații diferite față de cele pe care le-am avut în acești ultimi ani. Cred că activitatea și experiența acumulată în toți acești ani în structurile M.A.I. au fost elementele care au determinat împuternicirea mea la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava”.

Din anul 2009 și până în anul 2017 a fost comandant de batalion și locțiitor al comandantului Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Din noiembrie 2016 și până în prezent este comandantul școlii militare din Fălticeni.

Ionel Postelnicu va împlini pe 9 iunie vârsta de 48 de ani.

Colonelul Postelnicu Ionel a fost împuternicit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, iar activitatea de predare-primire s-a desfășurat pe 24 mai, la sediul inspectoratului.

Activitatea s-a desfășurat în prezența colonelului Mîrza Traian, șeful Direcției Cabinet din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Colonelul Ionel Postelnicu va deține funcția de inspector șef.

ȘTIRI