Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” Boroaia au obținut două premii la Concursul Național „Școala cu Ceas‟Educație

Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” Boroaia au obținut două premii la Concursul Național „Școala cu Ceas‟

       Accesări: 691

Rezultate frumoase pentru tinerii silitori. Doi elevi ai Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea”, din comuna Boroaia, s-au remarcat printre participanții Concursului Național „Școala cu Ceas‟. Mânați de ambiție și pasiune, David Peiu și Sabina Pintilescu au reușit să se numere printre premianții competiției.

Elevii au concurat la secțiunea istorie, dovedind cunoștinte temeinice, nivelul subiectelor fiind similar unei olimpiade.

David Peiu și-a adjudecat medalia și premiul II, cu 92 de puncte, din 100 posibile, iar Sabina Pintilescu s-a întors de la concurs cu una dintre mențiunile acordate competiției, ea primind 88 de puncte.

Școala „Vasile Tomegea” a fost reprezentată de patru elevi, iar din echipă au mai făcut parte Ana Ungureanu (82 puncte) și Emilia Curcă (81 puncte), care s-au clasat în primii 20 dintre cei peste 140 de participanți.

Elevii boroieni au fost coordonați de profesoara Alina Nistor.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ea s-a declarat încântată de rezultate, amintind că emoțiile au fost inerente, pregătirea și ambiția copiilor la fel de intense.

Echipa Școala „Vasile Tomegea” se află la cea de-a doua participare la la „Concursul Național Școala cu Ceas‟, găzduit la începutul lunii februarie de municipiul Râmnicu Vâlcea.

Profesoara Alina Nistor le-a mulțumit părinților care au „susținut financiar și emoțional pasiunea elevilor pentru istorie!”

Unitatea de învățământ din comuna Boroaia s-a evidențiat în ultimii ani atât la olimpiade, concursuri naționale, cât și la cele două examene importante, Evaluarea Națională și Bacalaureatul, unde elevii școlii au bifat rezultate dintre cele mai bune.

ȘTIRI