Detalii noi în cazul crimei din satul Petia.  S-a conturat un cerc de suspecți. Peste 10 persoane au fost audiateActualitate

Detalii noi în cazul crimei din satul Petia. S-a conturat un cerc de suspecți. Peste 10 persoane au fost audiate

       Accesări: 6553

Comunitate locală îngrozită. Crima, dar și cruzimea cu care a fost săvârșită fapta, i-a cutremurat pe locuitorii din satul Petia. Nimeni nu-și explică de ce și cum s-a ajuns aici.

Victima este un bărbat în vârstă de 63 de ani.

Oamenii locului au afirmat că acesta locuia singur și era o persoană liniștită.

Primarul Ștefan Ioan spune că bărbatul primea ajutor social și era amabil cu doi vecini bolnavi, cărora le aducea mâncare.

Ultima dată a fost văzut joi dimineața.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost identificat de o vecină, vineri după-amiaza. Oamenii legii au fost anunțați imediat.

Din primele cercetări ale polițiștilor s-a constatat că locuința era închisă, dar neasigurată.

„În după-amiaza zilei precedente (vineri), polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 63 de ani, a fost identificat decedat, de o vecină, în locuință.”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. „Având în vedere dinamica evenimentului a fost informat procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Procurorul criminalist s-a deplasat la fața locului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.”

Comisarul șef Ionuț Epureanu a confirmat faptul că în urma necropsiei efectuate sâmbătă, 13 noiembrie, s-a constatat faptul că moartea bărbatului a fost violentă.

Decesul a survenit atât în urma unei agresiuni fizice, cât și a unor lovituri aplicate cu un obiect înțepător în zona jugularei, cât și, ulterior, în zona ochiului stâng unde era înfipt un cuțit.

La audierile desfășurate dimineața aceleiași zile, la sediul Poliției Municipiului Fălticeni, au fost conduse peste 10 persoane.

Au fost audiați proprietari unor unități de alimentație publică, dar și baruri de pe raza comunei Bunești. Polițiștii au audiat și câteva persoane incluse în cercul de suspecți.

Prin specialiștii Serviciului de Criminalistică, dar și prin Serviciul de Investigații Criminale a fost stabilit și profilul victimei.

Ancheta este la început, iar oamenii legii vor stabili dacă fapta a fost comisă de unul sau mai mulți autori.

ȘTIRI