Fălticenean implicat într-un accident rutier produs în zona Poieni Solca. Un tânăr și-a pierdut viațaRural

Fălticenean implicat într-un accident rutier produs în zona Poieni Solca. Un tânăr și-a pierdut viața

       Accesări: 3179

Aventură pe două roți încheiată tragic. Doi adolescenți, care nu atins vârsta majoratului, se aflau pe o motocicletă, în timp ce circulau pe un drum public au avut parte de un accident rutier. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 31 ani, din municipiul Fălticeni, care conducea o autoutilitara a intrat în coliziune frontală cu vehiculul pe care se aflau doi tineri.

Incidentul s-a petrecut recent, la intersecția unui drum județean cu un drum comunal din zona comunei Poieni Solca.

Tânărul de 17 ani, în calitate de proprietar al motocicletei și ocupant al acesteia, le-a mărturisit oamenilor legii că, la momentul producerii accidentului de circulație, motocicleta ar fost condusă de către un minor de 15 ani.

Vehiculul a fost încredințat spre conducere chiar de proprietar.

În urma accidentului de circulație, minorul de 15 ani și-a pierdut viața, iar tânărul 17 ani a fost rănit. Ambii sunt din comuna Pârteștii de Jos.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Atât tânărului de 17 ani, cât și șoferului de 31 de ani din Fălticeni le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de penal în care figurează patru infracțiuni, „ucidere din culpă”, „Vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.”

Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii persoanei care a condus motocicleta la momentul producerii evenimentului.

ȘTIRI