Cod portocaliu pentru zona Fălticeni până la ora 16. Cod galben valabil până sâmbătă dimineaţă în judeţul SuceavaActualitate

Cod portocaliu pentru zona Fălticeni până la ora 16. Cod galben valabil până sâmbătă dimineaţă în judeţul Suceava

       Accesări: 1288

După mai multe ore în care cerul a fost înorat, în jurul orei 15.00, Fălticeniul a avut parte de o ploaie torenţială de aproximativ 15 minute.

Meteorologii au emis o atenţionare de vreme severă pentru mai multe localităţi din zona Fălticeni dar şi din alte zone ale judeţului Suceava, valabilă momentan până la ora 16.00.

Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Cornu Luncii, Mălini, Frasin, Stulpicani, Baia, Vama, Păltinoasa, Slatina, Râșca, Vatra Moldoviței, Fundu Moldovei, Rădășeni, Cacica, Moara, Horodniceni, Ostra, Bogdănești, Frumosu, Stroiești, Mănăstirea Humorului, Pojorâta, Valea Moldovei, Pârteștii de Jos, Drăgoiești, Berchisesti, Ilișești, Sadova, Capu Câmpului, Ciprian Porumbescu, Breaza.

Sunt anunţate averse torențiale ce vor depăși 30…40 l/mp.

În zona avertizată, în ultima oră s-au cumulat cantități de 35…40 l/mp, vijelie, grindină, frecvente descărcări electrice

Mahanu Design

Până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 1 august 2020, ora 04.00, este în vigoare o atenţionare meteorologică Cod galben de instabilitate atmosferică valabilă şi pentru întreg teritoriul judeţului Suceava.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe suprafețe mici 40…60 l/mp.

ȘTIRI