Accesări: 4517

Mobilizarea antreprenorilor locali continuă. Alma Clinic se alătură sprijinului oferit cetățenilor ucraineni care și-au părăsit țara de frica războiului. Centrul de sănătate oferă servicii medicale gratuite pentru refugiații care vin din țara vecină.

Acestea sunt disponibile la cele două clinici din Suceava și Fălticeni.

Pentru consultații prioritate au femeile însărcinate, copiii și persoanele vârstnice.

Alma Clinic anunță că nu doar consultațiile, ci și alte servicii medicale necesare refugiaților sunt gratuite.

Cei care știu persoane refugiate care au nevoie de astfel de servicii, pot să anunțe cele două clinici la numerele de telefon 0754 471 246 / 0330 100 323 (Clinica Fălticeni) și 0374 825 700 / 0752 701 700 (Clinica Suceava).

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ca o condiție obligatorie, actul de identitate va fi solicitat fiecărui ucrainean, iar serviciile medicale vor fi oferite doar cu programare.

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din zona municipiilor Fălticeni și Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale.

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale.

Pentru fiecare dintre aceste discipline clinica colaborează cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași.

Mesajul Alma Clinic

„Suntem solidari! Suntem alături de voi!

În contextul actual, unul dificil pentru mulți dintre semenii noștri din Ucraina, dorința noastra este de a ajuta și de a asigura servicii medicale gratuite pentru refugiații care vor ajunge la Fălticeni și Suceava și care au nevoie de asistență medicală.

În clinicile noastre, prioritate au femeile însărcinate, copiii și persoanele vârstnice.

Consultațiile și alte servicii medicale necesare sunt gratuite.

Dacă aveți cunoștință despre cetățeni ucraineni, cazați la familii sau în centre de refugiați, care au nevoie de consultații, ne puteți contacta la numerele de telefon Clinica Fălticeni: 0754 471 246 / 0330 100 323 și Clinica Suceava: 0374 825 700 / 0752 701 700.

Ca o condiție obligatorie, vom solicita actul de identitate, iar aceste servicii vor fi oferite doar cu programare.

Vă mulțumim!”

ȘTIRI