Cea mai rece noapte de primăvară. Au fost -8 grade la Fălticeni și -9 la Păiseni. -10 grade la Mălini, Slatina, SlătioaraActualitate

Cea mai rece noapte de primăvară. Au fost -8 grade la Fălticeni și -9 la Păiseni. -10 grade la Mălini, Slatina, Slătioara

       Accesări: 942

Noapte geroasă de martie. Primăvara anului 2023 și-a făcut debutul cu un strat de zăpadă și valori termice negative. Temperaturile înregistrate noaptea trecută au fost cele mai scăzute din ultimii ani.

În municipiul Fălticeni au fost -8 grade Celsius.

Termometrele au indicat azi noapte valori și mai scăzute în localitățile din zona Munților Stânișoara. În comuna Mălini, dar și în comuna Slatina s-au înregistrat -10 grade Celsius.

În localitatea Slătioara, din comuna Râșca, au fost -9 grade Celsius.

Termometrele au indicat -7 grade Celsius la Bogdănești, Fântâna Mare și Vulturești, -6 grade la Bunești și Forăști, -5 grade Celsius la Drăgușeni, Vadu Moldovei, Hârtop și Boroaia.

În localitatea Păiseni, din comuna Cornu Luncii, valorile termice au coborât la -9 grade Celsius, în timp ce la Baia, Preutești și Dolhești au fost -8 grade Celsius.

Și pentru următoarele trei zile se anunță nopți cu temperaturi negative, însă valorile acestora se vor situa între -1 și -3 grade Celsius.

Vremea va fi, în general, însorită, până duminică.

Maximele diurne se vor situa între 5 și 11 grade Celsius.

ȘTIRI