Cea mai geroasă zi din această iarnă. Minus 22 de grade Celsius la Găinești, minus 18 la Mălini și minus 15 la FălticeniActualitate

Cea mai geroasă zi din această iarnă. Minus 22 de grade Celsius la Găinești, minus 18 la Mălini și minus 15 la Fălticeni

       Accesări: 4197

Prognozele meteo s-au adeverit. Cea mai rece zi din această iarnă s-a înregistrat în dimineața zilei de 25 ianuarie. Valorile termice s-au situat între -12 și -15 grade Celsius în majoritatea localităților din zona Fălticeni.

În comuna Mălini, în satul Iesle, termometrele au indicat -18 grade Celsius.

Valoarea termică înregistrată azi dimineață, la Fălticeni, la ora 7, a fost de minus 15 grade Celsius.

În satul Slătioara, din comuna Râșca, termometrele au indicat -21 de grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură s-a înregistrat în satul Găinești, unde au fost -22 grade Celsius. Mai mulți cititori ai cotidianului Cronica de Fălticeni susțin că la Leucușești au fost -18 grade Celsius, iar în zonele mărginașe ale municipiului Fălticeni valorile termice au coborât la -21 grade Celsius.

A fost cea mai rece dimineață de la începutul iernii.

Ger a fost în toată țara.

Cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată Întorsura Buzăului. Aici au fost minus 26 de grade Celsius.

Meteorologii spun că valorile termice maxime de astăzi vor oscila între -2 și 0 grade Celsius. În timpul zilei va fi soare. Spre după-amiază ninsorile vor cuprinde, îns,ă jumătatea de nord și zona de munte.

De miercuri, vremea va intra într-un proces de încălzire.

La sfârșitul săptămânii temperaturile diurne vor fi cuprinse între 3 și 5 grade Celsius, iar cele nocturne între minus 2 și minus 4 grade Celsius.

ȘTIRI