Candidații înscriși pentu admiterea la SMSJ Fălticeni susțin evaluarea psihologicăActualitate

Candidații înscriși pentu admiterea la SMSJ Fălticeni susțin evaluarea psihologică

       Accesări: 4113

Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava efectuează, începând de astăzi, evaluarea psihologică a candidaţilor înscriși la Suceava pentru examenul de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – sesiunea 2021.

Primele serii de candidați sunt programate în zilele de duminică, 28 februarie2021, și marți, 2 martie 2021.   

Planificarea candidaților pentru evaluarea psihologică este afișată pe site-ul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava (www.jandarmeriasuceava.ro, secțiunea Noutăți). Candidații care nu se regăsesc în această planificare vor susține evaluarea psihologică la o dată ulterioară care va fi comunicată prin afișarea pe site-ul amintit.

Cei 230 de candidați planificați pentru evaluarea psihologică, trebuie să se prezinte la locația și ora stabilită pentru fiecare serie în parte. Ei vor avea asupra lor cartea de identitate valabilă şi ustensile de scris cu cerneală/pastă albastră. De asemenea, ei vor avea asupra lor declaraţia pe propria răspundere SARS-CoV-2, conform modelului care însoțește planificarea de pe site.

Nu se permite accesul în sala de testare cu telefoane/orice mijloc de comunicare sau orice alte mijloace de calcul.

Nu se admit pixuri/stilouri care permit ştergerea şi rescrierea. Candidaţii care nu se prezintă la evaluarea psihologică vor fi declaraţi „neprezentat”, iar procesul de recrutare se termină pentru aceştia.

Data limită de depunere a dosarelor în formulă completă este 10 martie 2021.

Pentru sesiunea de admitere februarie – aprilie 2021, Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni i-au fost alocate 200 de locuri.

ȘTIRI