Accesări: 9416

Violențe în stradă. Trei tineri, doi din comuna Baia și unul din Fălticeni, cu vârste între 27 și 30 de ani, s-au trezit în mijlocul unor scene de agresiune aplicate de un grup mai numeros de tineri. Cei care au încasat bătaia au ajuns la spital.

Totul s-au petrecut vineri seara, la ora 21, pe strada Republicii.

Unul dintre martorii scenelor violente, petrecute pe „faleză”, în apropiere de Cinematograful „Doina”, a sunat la 112 și i-a anunțat pe oamenii legii despre cele întâmplate.

Lucrătorii Poliției Municipale Fălticeni au demarat cercetări, iar în urma acțiunilor operativ-investigative au reușit să-i identifice în scurt timp pe doi dintre agresori. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din orașul Dolhasca, și un minor, în vârstă de 17 ani, din Fălticeni.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, victimele au fost lovite fără motiv. Acostați către de agresori, tinerii din Baia și Fălticeni, care încasat bătaia, s-au ales cu diverse leziuni.

Victimele nu au necesitat internare.

Oamenii legii spun că persoanele din cele două grupuri nu se cunosc între ele și nici au avut conflicte.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările pentru identificarea celorlalți tineri participanți la agresiune. În cadrul anchetei se va stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs actele de violență.

În cauză este întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „lovire sau alte violențe”. Cazul se află în atenția unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

ȘTIRI