Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va fi organizat luna aceasta și în municipiul FălticeniActualitate

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va fi organizat luna aceasta și în municipiul Fălticeni

       Accesări: 332

Demers bine venit pentru reducerea șomajului și dobândirea unui venit. Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Suceava organizează luna aceasta Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul este programat și în municipiul Fălticeni.

Bursa se adresează atât absolvenților instituțiilor de învățământ, promoția 2023, cât și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Tinerii din municipiul Fălticeni și din localitățile arondate care sunt în căutarea unui loc de muncă, fie pentru că nu au unul, fie pentru că sunt nemulțumiți de slujba actuală, au ocazia de a se angaja.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă le facilitează întâlnirea cu agenții economici la finele acestei luni.

Evenimentul reprezintă o reală oportunitate pentru absolvenți de a cunoaște mai bine ofertele de locuri de muncă disponibile și pentru a putea opta pentru un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale.

Bursa este destinată absolvenților de liceu sau altor forme de învățământ preuniversitar care nu își continuă studiile la facultate, ci s-au înscris la AJOFM pentru primirea indemnizației de șomaj.

Bursa va avea loc vineri, 27 octombrie, de la ora 9, la sediul agenției din Fălticeni, de pe strada Matei Millo (în apropiere de gară).

Reprezentanții AJOFM transmit angajatorilor care doresc să participe la acest eveniment că sunt așteptați să contacteze agențiile pentru ocuparea forței de muncă pentru a-i anunța locurile de muncă vacante disponibile

Angajatorii interesați să participe la eveniment, pot rezerva gratuit o masă de interviu și spațiul de promovare aferent, prin completarea și trimiterea Formularului de participare alăturat, la mesageria acestei pagini sau la adresa suceava@anofm.gov.ro.

Informații suplimentare și detalii organizatorice se pot solicita la telefoanele 0230 523 279 și 0786 290 204.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Foto: Freepik

ȘTIRI