ACET Fălticeni anunţă întreruperi ale furnizării apei în cursul zilei de vineri. Branşamente în regim de urgenţă pe strada Mihail SadoveanuLocal

ACET Fălticeni anunţă întreruperi ale furnizării apei în cursul zilei de vineri. Branşamente în regim de urgenţă pe strada Mihail Sadoveanu

       Accesări: 729

Actualizare: Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 25.03.2021, între orele 12:00 – 14:00, pentru executarea a trei branșamente prin programul „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeni,” pe str. Mihail Sadoveanu, în regim de urgență. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Mihail Sadoveanu (parțial).

Ştirea iniţială

Dispeceratul Agenţiei ACET Fălticeni a transmis notificări privind întrereuperea furnizării apei, în cursul zilei de vineri, 26 martie 2021, pentru două lucrări programate.

 Între orele 08:00 – 15:00, se va interveni pentru remedierea unei defecțiuni pe o conductă de oţel, de 90 mm, pe str. Zorilor, nr. 18.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Zorilor, Caporal Ciofu, Caporal Movileanu, Pictor A. Băeșu (parțial), Caporal Manolache.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

De asemenea, între orele 09:00 – 16:00, se va opri furnizarea apei în vederea executării instalației hidraulice în căminele de reducere a presiunii nr. 7 și nr. 9. Lucrarea vizează programul „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeni” de pe str. Sergent Sava.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Sergent Sava, Caporal Ciofu (parțial), Serpentina Bunești, Sucevei (parțial), Caporal Manolache.

Unități afectate: Asociaţia de pproprietari nr. 1 (bl. 70, toate scările), Parket Design, Spălătoria W.

ȘTIRI