Incident în centrul Fălticeniului. Autoutilitară distrusă de un incendiu declanșat în mers. Mașina era încărcată cu pastile pentru aprinderea foculuiLocal

Incident în centrul Fălticeniului. Autoutilitară distrusă de un incendiu declanșat în mers. Mașina era încărcată cu pastile pentru aprinderea focului

       Accesări: 12086

Un incendiu s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10.30, în zona centrală a municipiului Fălticeni,în apropierea intersecţiei străzilor Sucevei – Bulevardul Revoluţiei – 13 Decembrie.

O autoutilitară, înmatriculată în judeţul Suceava, încărcată cu pastile pentru aprinderea focului, a luat foc în mers. Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită.

Marfa, estimată la valoarea de 6.000 de lei, era transportată la un depozit din judeţul Neamţ.

A fost afectată cabina autoutilitarei, spaţiul de depozitare şi marfa transportată.

Din informaţiile obţinute de la faţa locului, focul a izbucnit în partea din spate şi, dată fiind natura materialelor transportate, s-a extins rapid. Conducătorul auto a încercat să stingă focul, dar nu a putut să facă mare lucru.

Alma Clinic

Nu au existat victime. Un autoturism aflat în dreapta autoutilitarei a suferit uşoare avarii din cauza focului.

La faţa locului au ajuns pompierii de la Detaşamentul Fălticeni care au stins focul. Lucrători ai Poliţiei Locale, ai Poliţiei Municipale si ai Jandarmeriei sunt prezenţi în zonă pentru dirijarea circluaţiei şi asigurarea zonei de intervenţie.

Traficul rutier a fost deviat în zona centrală pentru a permite intervenţia pompierilor şi pentru îndepărarea materialelor arse de către angajaţi ai Primăriei Fălticeni. Circulaţia s-a reluat în jurul orei 11.25.

ȘTIRI