Accident mortal în comuna Preutești. Coliziune între un vehicul de tonaj și un autoturism. În mașină erau două tinere din Dolhești. Șoferița și-a pierdut viațaActualitate

Accident mortal în comuna Preutești. Coliziune între un vehicul de tonaj și un autoturism. În mașină erau două tinere din Dolhești. Șoferița și-a pierdut viața

       Accesări: 37149

Incident teribil pe un drum județean din zona Fălticeni. Betoniera unei firme din Fălticeni a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau două tinere, de 19 și 21 de ani, din comuna Dolhești. Una dintre acestea și-a pierdut viața, iar cealaltă a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

Impactul s-a produs frontal.

În urma acestuia, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile. Mașina în care se aflau cele două tinere s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Forța coliziunii dintre cele două vehicule a împins bordul autoturismului și coloana de direcție până în scaunul șoferiței.

Conducătorul betonierei, în vârstă de 30 de ani, este din Fălticeni.

Polițiștii spun că, potrivit primelor cercetări, șoferul mașinii de tonaj a pătruns pe contrasens.

La accident au fost trimise două ambulanțe, paramedicii SMURD și autospeciala pentru descarcerare.

Mașina era condusă de tânăra de 19 ani. Impactul dintre betoniera și autoturism i-a fost fatal. Echipele medicale de intervenție nu au mai putut face nimic pentru viața fetei.

A doua victimă, tânăra de 21 de ani, a suferit multiple traumatisme și a fost transportată la spital în stare de conștiență.

Tinerele, domiciliate în comuna Dolhești, se deplasau cu un Renault Scenic spre Fălticeni. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7 dimineața, pe raza localității Basarabi, comuna Preutești.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul rezultatul fiind negativ. La fața locului au ajuns și reprezentanții ISCTR Suceava care fac verificări.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI