Fălticenenele Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu participă la Campionatul Național de Înot pentru seniori și tineretSport

Fălticenenele Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu participă la Campionatul Național de Înot pentru seniori și tineret

       Accesări: 752

Emoții și așteptări mari pentru zeci de sportivi de performanță. Astăzi începe Campionatul Național de Înot în bazin de 50 m, rezervat grupelor de seniori, tineret și juniori I-II. Printre participanți se numără și două reprezentante de mare succes ale natației românești, care s-au născut în municipiul Fălticeni.

Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu sunt pe listele de start ale celor cinci zile de concurs, cu concurenți din toată țara.

Ele vor participa alături de David Popovici, care vor reprezenta Clubul Sportiv Dinamo în competiția amintită.

Pentru prima zi de concurs, Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu vor concura în proba de 100 de metri spate!

Sportivele din Fălticeni dețin numeroase medalii la competițiile de talie naționale, ele fiind și autoarele unor recorduri în înotul românesc.

Codrin Benta

TVR Sport va transmite în direct întreaga competiție, atât sesiunile de dimineață (de la ora 9:00), cât și cele de după-amiază (de la ora 17:00).

Campionatul Național de Înot se desfășoară la Otopeni.

Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu au fost descoperite și îndrumate spre performanță de la antrenorii Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș, în perioada în care desfășurau antrenamente la Baza de agrement „Nada Florilor”.

ȘTIRI