Vitezoman depistat la timp. Amendă urmată de dosar penal. Polițiștii fălticeneni l-au oprit pe strada ArmateiLocal

Vitezoman depistat la timp. Amendă urmată de dosar penal. Polițiștii fălticeneni l-au oprit pe strada Armatei

       Accesări: 3599

Regimul vitezei în localitate este greu de respectat. Polițiștii fălticeneni știu asta și acționează cu radarul în special pe străzile Sucevei, Armatei și 2 Grăniceri, unde șoferii apasă prea tare pe pedala de accelerație. Agenții de la rutieră acționează și dimineața, când unii conducători auto sunt grăbiți.

Este și cazul unui tânăr depistat pe raza municipiului Fălticeni cu viteză peste limita admisă în localitate.

Miercuri, 18 ianuarie, în jurul orei 7.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipale a oprit pentru control pe strada Armatei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din orașul Liteni.

Acesta a fost surprins de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 86 km/h pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h. Agenții l-au amendat pe tânărul șofer.

Polițiștii avea să descopere și o neregulă. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, agenții de la rutieră au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

ȘTIRI