Un fost jandarm din Boroaia este printre victimele accidentului din Germania. Familia patronului din Fălticeni confirmă că în mașină nu se afla cumnatul săuActualitate

Un fost jandarm din Boroaia este printre victimele accidentului din Germania. Familia patronului din Fălticeni confirmă că în mașină nu se afla cumnatul său

       Accesări: 30217

Doi morți și doi răniți grav. Acesta este bilanțul accidentul teribil petrecut în Germania și în care este implicat patronul unei firme de transport persoane și colete din Fălticeni. Incidentul s-a petrecut joia trecută, la ora 15.30, pe Autostrada A6, în apropierea unui nod rutier din zona orașului Nürnberg.

La volanul unei autoutilitare se afla un bărbat de 35 de ani, patronul firmei de transport, în cursa respectivă el fiind însoțit de un alt șofer în vârstă de 50 de ani.

Mașina era încărcată cu pachete, iar din motive încă necunoscute autoutilitara s-a izbit în plin, în spatele unui autotren care staționa din cauza unui ambuteiaj.

Fălticeneanul de 35 de ani și-a pierdut viața în accident. Un alt bărbat a murit, iar alți doi au fost transportați la spital în stare foarte gravă.

Un fost jandarm din Boroaia se numără printre victime

Al doilea șofer, plecat în cursă împreună cu patronul firmei, este un bărbat din comuna Boroaia. Acesta are 50 de ani și era angajatul firmei de transport. El este una dintre cele două victime care au fost găsite în stare gravă, printre fiarele contorsionate ale mașinii.

Când pompierii germani l-au extras din autoutilitară, starea lui era la granița dintre viață și moarte.

Cu răni grave s-a ales și un al doilea bărbat. Surse neoficiale susțin că acesta este dintr-o localitate aflată în zona Moldovei.

În accidentul mortal și-a pierdut viața și un pasager din comuna Pătrăuți. Se pare că acesta ar fi stat pe locul din dreapta față.

Bărbatul din Boroaia a activat ca subofițer în structurile Jandarmeriei timp de câțiva ani, inclusiv la Școala de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, iar de ceva timp lucra pentru firma de transport internațional de persoane și colete din Fălticeni.

În perioada 1995-2011 și-a desfășurat activitatea atât pe linie de ordine publică, cât și pază, la Suceava, dar și la subunitățile din Frasin, Humor și Fălticeni. În anul 2011 a trecut în rezervă, la cerere, cu gradul de plutonier major.

Cumnatul patronului nu se afla în mașină

Deși unele publicații au relatat că în autoutilitara, care s-a zdrobit de autotren, s-ar fi aflat și un cumnat al patronului firmei, bărbatul de 35 ani care la momentul accidentului conducea mașina, în realitate situația este cu totul alta.

Contactată de redacția cotidianului Cronica de Fălticeni, soția administratorul firmei de transport din Fălticeni ne-a declarat că printre victime nu se află cumnatul soțului ei.

Acesta lucrează ca polițist și ne-a confirmat, în cursul zilei de vineri, că nu s-a deplasat în Germania, fiind la serviciu.

Tragedia din Germania lasă doi copii fără tată

Trupurile neînsuflețite ale celor două victime, fălticeneanul de 35 de ani (șeful firmei de transport) și bărbatul din Pătrăuți, urmează să fie repatriate la mijlocul acestei săptămâni.

Starea celorlalți doi răniți grav, internați în Germania, nu este cunoscută în momentul de față.

Accidentul tragic de pe Autostrada A6 lasă doi copii și o soție, fără tată și un partener de viață. Alte trei familii, ale celorlalte victime, sunt în aceeași suferință.

Bărbatul din Boroaia are, de asemenea, doi copii.

Poliția germană continuă cercetările în caz. La momentul de față nu au fost date publicității circumstanțele în care s-a produs accidentului rutier.

ȘTIRI