Trenulețul de vacanță l-a adus pe Moș Crăciun la Fălticeni. Sute de copii l-au așteptat nerăbdători în Parcul PrefecturiiLocal

Trenulețul de vacanță l-a adus pe Moș Crăciun la Fălticeni. Sute de copii l-au așteptat nerăbdători în Parcul Prefecturii

       Accesări: 2839

Un momentul mult așteptat de cei mici. Sub magia sărbătorilor de iarnă sute de copii din Fălticeni s-au întâlnit cu Moș Crăciun. Zâmbitor și jovial, bătrânul cu barbă albă și haine roșii și-a făcut apariția la lăsatul serii, cu sacul plin de daruri.

Moș Crăciun și-a anunțat prezența sâmbătă, 23 decembrie, locul întâlnirii fiind Parcul Prefecturii.

Anul acesta și-a lăsat sania cu reni, acasă, în Laponia, preferând trenulețul de vacanță.

La sosire, copiii l-au strigat pe nume și l-au apaudat de bucurie. Moș Crăciun s-a așezat în foișor și s-a pus pe împărțit daruri.

N-a fost timp de poezii sau de întrebări legate de cât de cuminți sau câte note bune au avut copii la școală.

Cu toate acestea, Moș Crăciun s-a fotografiat cu cei mici și cu părinții sau bunicii acestora. Parcul a fost plin de lume. Tot aici este amenajat și Orășelul Copiilor, unde prichindeii s-au jucat în căsuțe sau cu mașinuțe.

Peste 800 de cadouri au fost oferite copiilor, iar spiridușul care l-a însoțit s-a dovedit de mare ajutor.

Polițiștii locali au fost prezenți pentru dirijarea traficul auto, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță.

Ca un cadou, în plus, copiii care au primit daruri au fost plimbați cu trenulețul, pe un traseu din apropierea Parcului Prefecturii.

Doritori au fost mulți, foarte mulți, iar în vagonul lui Moș Crăciun nu aveau unde să arunci un ac.

Moș Crăciun s-a despărțit de copii cu promisiunea că va reveni anul viitor cu mai multe daruri și, foarte posibil, cu Rudolf și renii săi înhămați la sania magică.

Cei care au reușit să-l convingă pe Moș Crăciun să vină înainte de Ajunul Crăciunului sunt cei de la Primăria Municipiului Fălticeni, care, de altfel, s-au ocupat de pregătirea tuturor detaliilor privind organizarea întâlnirii mult așteptate de cei mici.

ȘTIRI