Trei antreprenori locali din domeniul gastronomiei oferă mâncare gratuită personalului Ambulanței din FălticeniActualitate

Trei antreprenori locali din domeniul gastronomiei oferă mâncare gratuită personalului Ambulanței din Fălticeni

       Accesări: 3463

Prietenul la nevoie se cunoaște. Așa spune un vechi dicton pe care trei antreprenori din Fălticeni și l-au asumat pe deplin. Aceștia și-au unit forțele și au decis să ofere gratuit o masă caldă în fiecare zi pentru cei care se află în linia întâi, în lupta cu coronavirusul.

Imperial Grill, Pensiunea Iristar și Vice Risto donează fiecare săptămână zeci de porții de mâncare personalului Stației de Ambulanță din Fălticeni.

Gestul este un act de solidaritate și respect față de cei peste 40 de angajați ai serviciului medical de urgență care preiau lunar 1.000 de cazuri medicale din cele 19 localități ale zonei Fălticeni.

Administratorii celor trei firme spun că în contextul actual contează mult să fie uniți și să își ofere ajutorul acolo unde este nevoie.

Călăuziți de dorința de a face bine, antreprenorii au invitat și alți agenți economici să le urmeze exemplul.

„Contează mult să fim uniți în contextul actual și să întindem o mână de ajutor, acolo unde este atât de multă nevoie de el. Împreună cu Pensiunea Iristar si Vice Risto, noi, Imperial Grill, am intrat într-un parteneriat de ajutor prin care trimitem zilnic personalului Stației de Ambulanță Fălticeni o masă caldă gratuită.”, a scris unul dintre inițiatorii campaniei. „Prin asta facem un apel și la ceilalți colegi din industria ospitalității fălticenene, care încă sunt încă operaționali și pot oferi pe viitor un ajutor. În cazul în care situația evoluează într-o manieră negativă este posibil să fie nevoie de ajutorul nostru pentru cadrele medicale din Spitalul Municipal Fălticeni. Iar cu cât suntem mai mulți, cu atât ne va fi mai ușor tuturor. Avem speranța că totul va fi bine cât mai curând posibil.”

Campania de binefacere a început din 23 martie, iar până acum acum totul decurge conform planului.

Imperial Grill, Pensiunea Iristar și Vice Risto oferă o masă caldă gratuită, prin rotație, ambulanțierilor și asistentelor.

Unul dintre antreprenori afirmă că vor continua acțiunea atât timp cât starea de urgență va fi în vigoare.

ȘTIRI