Ambulanțierii din România și-au omagiat colegul ucis de coronavirus. La Fălticeni sirenele de pe ambulanțe au funcționat continuu timp de un minutLocal

Ambulanțierii din România și-au omagiat colegul ucis de coronavirus. La Fălticeni sirenele de pe ambulanțe au funcționat continuu timp de un minut

       Accesări: 4623

Cei aproximativ 11.000 de angajați ai Serviciilor Publice de Ambulanță din România au ținut în această dimineață un minut de reculegere în memoria ambulanțierului sucevean care și-a pierdut viața din cauza infecției cu noul coronavirus COVID-19.

Cristian Stupiuc avea 52 de ani și era angajat al Serviciului de Ambulanță Sucevean Suceava, cu 25 de ani de activitate în slujba sistemului de sănătate.

Este primul deces în rândul personalului medical din România.

Când a avut loc înmormântarea la cimitirul din localitatea Salcea, toate Serviciile de Ambulanță din România au ținut un minut de reculegere, timp în care sirenele și sistemele luminoase ale ambulanțelor au funcționat continuu.

Un minut de reculegere a fost ținut și la Stația de Ambulanță din Fălticeni.

Momentul de reculegere la nivel național a fost organizat de conducerea Serviciilor Publice de Ambulanță și conducerea sindicatului reprezentativ FNSAR.

ȘTIRI