Spitalul din Fălticeni mai are doar opt pacienți infectați cu noul coronavirus. Zona ATI COVID este liberăSănătate

Spitalul din Fălticeni mai are doar opt pacienți infectați cu noul coronavirus. Zona ATI COVID este liberă

       Accesări: 749

Valul patru al pandemiei este pe final. Numărul cazurilor de coronavirus scade zilnic în municipiul Fălticeni, care de trei săptămâni este în scenariul verde. La nivel local mai sunt 17 persoane infectate cu agentul patogen, după cum precizează DSP Suceava în buletinul informativ din 3 decembrie 2021.

Scăderea se reflectă și în numărul internărilor din unitatea medicală.

În sectorul COVID al spitalului din Fălticeni mai sunt doar opt pacienți sub tratament.

Șase dintre aceștia au forme medii, iar doi au forme grave. La unitatea ATI COVID nu sunt internați pacienți. 22 de paturi sunt libere în momentul de față în zona COVID.

În ultimele 24 de ore, numărul cazurilor de infecție din Fălticeni a scăzut cu opt cazuri, de la 25 la 17, iar în zona Fălticeni s-a diminuat cu 10 cazuri, de la 50 la 40.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu noul coronavirus, la nivelul județului Suceava este de 117, iar numărul persoanelor suspecte cu această infecție este de 38.

În cele opt spitale din județ sunt disponibile 456 locuri libere în zona COVID și 72 locuri pentru zona tampon.

Potrivit datelor furnizate de DSP Suceava, două localități se mențin în scenariul roșu, Dorna Arini și Drăgoiești, și una în galben, Dorna Candrenilor.

La data de 3 decembrie 2021 erau înregistrate 332 de cazuri active de coronavirus la nivel județean, rata de infectare fiind de 0,44 la mia de locuitori.

ȘTIRI