Senatorul George Mîndruță candidează la șefia Organizației Județene USR-PLUS SuceavaActualitate

Senatorul George Mîndruță candidează la șefia Organizației Județene USR-PLUS Suceava

       Accesări: 854

Un vot pentru viitorul lider de partid. Membrii suceveni ai Alianței USR-PLUS vor decide cine va fi primul președinte de organizație județeană. Duminică și luni, 27 și 28 iunie, se desfășoară alegerile pentru desemnarea persoanei care va conduce formațiunea politică.

Cinci candidați aspiră la funcția de lider al organizației județene.

În cursa pentru câștigarea președinției sunt înscriși senatorul George Mîndruță, Lorena Buburuzan (consilier local Suceava), Augustin Grigoraș, Vasile Cărare (primarul orașului Miliășuți) și deputatul Radu Ciornei.

Alegerile au loc duminica și luni, între orele 10 – 20.

Întrebat ce șanse are George Mîndruță să devină primul președinte al organizației județene, senatorul fălticenean a spus foarte convins că „are prima șansă și este optimist că va fi ales președinte”.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

La momentul actual, conducerea alianței USR-PLUS este asigurată de Radu Rey și Teodora Munteanu, președinții de filiale județene ai partidelor PLUS și USR.

Mîndruță a mai spus că după alegerile de la nivelul organizației județene, formațiunea politică va fi identificată în spațiul politic sub titulara USR (Uniunea Salvați România), în urma fuziunii prin absorbție dintre USR și PLUS, decisă de instanță.

ȘTIRI