Scrisoare către fălticeneni. Mesajul candidatului PNL la funcția de primar al Municipiului FălticeniActualitate

Scrisoare către fălticeneni. Mesajul candidatului PNL la funcția de primar al Municipiului Fălticeni

       Accesări: 181

Dragi fălticeneni,

La fiecare patru ani sunteți așteptați să vă prezentați la vot, pentru că a alege este un gest suprem democratic. Aveți așteptări mari de la reprezentanții voștri și asta e foarte bine. Aceștia trebuie să fie oameni de cuvânt, onești, morali, harnici, oameni care prin ceea ce fac impun respect și demnitate. De aceea trebuie să-i alegeți așa v-o cere conștiința!

Noi, echipa PNL, vă propunem o administrație locală care să susțină libertatea individului, să încurajeze inițiativa privată, să aducă un suflu nou care să contribuie substanțial la evoluția orașului, să-l facă un loc în care oamenii își pot îndeplini visurile.

Noi, ca partid liberal, vă propunem o listă de consilieri completă, formată din oameni cu diverse profesii și din medii sociale diferite, persoane care au o viziune nouă despre cum ar trebui rezolvate cele mai stringente probleme ale fălticenenilor.

Noi dorim să punem în aplicare doctrina liberală la nivel local, cu ajutorul unei echipe tinere formată din oameni capabili, care să vă reprezinte eficient interesele, tineri care prețuiesc onestitatea, hărnicia, inițiativa, care au conștiința profesională și mentalități cu adevărat democratice. Noi ne dorim, ca și dumneavoastră, un oraș frumos, bine dezvoltat pe toate planurile, un oraș în care să te bucuri de spații verzi, de liniște și de siguranță.

După 12 ani de conducere social-democrată este timpul pentru schimbare! Pentru a construi armonios orașul Fălticeni, noi vă oferim alternativa care poate determina creșterea calității vieții, recăpătarea demnității de cetățean liber, ban public folosit cu chibzuință și doar în folosul comunității, dar schimbarea nu poate veni decât cu ajutorul dumneavoastră.


Dacă v-ați săturat de atâtea abuzuri ale administrației locale, semnalate de presă în atâtea rânduri sau în mediul online, dacă v-ați săturat de nepăsarea actualului management al orașului față de modul cum ar trebui să evolueze cultura locală, dacă doriți să corectăm neregulile în privința urbanisticii locale, vă rugăm să ieșiți la vot duminica aceasta.

Dacă vă doriți un centru de excelență care să contribuie la creșterea performanțelor elevilor noștri, un învățământ de un nivel foarte bun, un spital cu dotări și cu medici de mare calitate, dacă vă doriți ca persoanele vârstnice să nu mai fie ignorate, dacă doriți să revigorăm economia locală prin promovarea constantă a turismului, prin înființarea unui parc industrial care să creeze locuri de muncă mai bine plătite, crearea unui parc de panouri fotovoltaice pentru energie verde, gratis, la instituțiile publice, dacă doriți salvarea tuturor clădirilor de patrimoniu și introducerea acestora într-un circuit turistic de calitate, dacă doriți o mai bună comunicare între cetățeni și factorii decizionali ai urbei, o mai mare deschidere și înțelegere față de problemele locuitorilor, vă rugăm să ne acordați încrederea și să oferiți votul dumneavoastră echipei PNL.

Votați Codrin Bența la Primăria orașului Fălticeni, Gheorghe Flutur și lista lui de consilieri la Consiliul Județean, europarlamentarii noștri și echipa de consilieri a liberalilor fălticeneni care se află pe buletinele de vot la poziția a treia!

Cu deosebit respect,
Codrin Bența

COMANDAT DE PNL SUCEAVA, COD AEP 21240015

ȘTIRI