Elegantul Restaurant Pallace se deschide vineri. Fălticenenii sunt invitați la un regal gastronomic de excepțieEconomic

Elegantul Restaurant Pallace se deschide vineri. Fălticenenii sunt invitați la un regal gastronomic de excepție

       Accesări: 10965

Un loc special pentru cei care vor să se simtă special. Acesta este noul și elegantul Restaurant Pallace, local unde excelența gastronomică este combinată cu un ambient superb pentru experiențe gustative fără egal. Localul își începe activitatea și programul cu publicul începând de vinerea aceasta.

Noul Restaurant Pallace se prefigurează un etalon în domeniu prin calitatea mâncărurilor, atenția la detalii și modul de servire al clienților.

Fălticenenii și nu doar ei sunt invitați să descopere meniul bogat, regalul de savoare și gusturi fine.

Clienții sunt așteptați de la ora 16:00 într-un decor grandios, realizat în nuanțe odihnitoare și plăcute.

Restaurantul Pallace face parte din ansamblul NCP Pallace care mai include cele mai mari și luxoase saloane de evenimente din zona Fălticeni și chiar din nordul Moldovei.

Restaurantul Pallace este un loc special pentru cei care vor să se simtă special în orice moment al zilei.

Gurmand sau nu, experiențele gastronomice și gustative vor fi la superlativ.

Aici poți să savurezi preparate internaționale cu influențe tradiționale, pregătite într-o manieră cum rar vei găsi într-un restaurant.

Veți fi impresionați de savoarea intensă, asta pentru că produsele utilizate sunt dintre cele mai naturale, bogate în nutrienți, care dau energie și sațietate.

Un element aparte îl constituite fripturile de vită și porc pregătite într-un mod cu totul special, astfel încât savoarea să fie deplină.

Restaurantul Pallace dispune de cea mai rafinată selecție de băuturi de pe întreg mapamondul și cocktailuri exotice, perfecte pentru completarea unui ospăț.

Ambianța de lux dă note aparte dejunului sau cinei, indiferent dacă este vorba despre ocazii speciale, mese de afaceri sau împreună cu familia ori prietenii.

Pentru cei care vor să servească masa în aer liber, localul dispune de terasă, unde ambientul este unul special.

Și mai este un detaliu de menționat: arta din farfurie!

Fiecare meniu în parte înseamnă un crâmpei de poezie și farmec gastronomic, pentru că „încondeiate” în farfurie cu pasiune și talent.

Minunățiile sunt opera unui om excepțional, bucătarul șef Liviu Morărescu. Este unul dintre premianții Olimpiadei de gastronomie din Germania și cel care a reprezentat România la acest concurs al celor mai talentați oameni care gătesc în bucătăria internațională.

Cei care doresc, pot face rezervări pentru prima zi la deschiderea Restaurantului Pallace, din comuna Fântâna Mare, dar și în orice altă zi din săptămână, pot suna la numărul de telefon 0754 457 833.

Programul localului este zilnic între orele 10:00 și 22:00. Mâine, 7 iunie, deschiderea are loc la ora 16:00. Noul și elegantul restaurant din cadrul NCP Pallace va fi deschis până noaptea târziu.

ȘTIRI