Schimbare de la 1 octombrie. Plățile pentru înmatriculare și permise de conducere nu se mai fac la ghișeuActualitate

Schimbare de la 1 octombrie. Plățile pentru înmatriculare și permise de conducere nu se mai fac la ghișeu

       Accesări: 12030

Noutate importantă pentru posesorii de automobile. Plățile aferente serviciilor de înmatriculare nu se vor mai face la ghișeu. Începând de la 1 octombrie, contravaloarea acestor operațiuni va fi achitată într-un cont bancar.

Prefectura Suceava anunță că regimul de plată se schimbă și pentru permisele de conducere.

Tarifele pentru contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie și permiselor de conducere se vor încasa exclusiv în contul BCR RO 94 RNCB 00820 0036 7331 018, beneficiar Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Posesorii documentelor vor putea efectua plata prin virament, plată electronică (SNEP) – ghișeul.ro-, sau prin POS, aparat ce va fi instalat la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, după operaționalizare.

Contravaloarea documentelor menționate nu se mai poate achita la ghișeu începând cu 1 octombrie.

În același timp, tarifele aferente confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se vor achita în conturile Trezoreriei prin virament, mandat poștal sau la casieria Trezoreriei Municipiului Suceava.

Reprezentanții Prefecturii Suceava menționează că documentele de plată emise anterior își păstrează valabilitatea.

ȘTIRI