Accesări: 395

Linie externă nouă de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”. Din toamna acestui an, compania Ryanair va opera zboruri pe ruta Suceava – Manchester și retur. Prima cursă este programată pe data de 31 octombrie 2021.

Anunțul a fost făcut de Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean.

Vor fi două curse pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

Joia va fi cursa de la Manchester, la ora 06:30, și va ateriza la Suceava la ora 11:45, apoi decolare de la Suceava la ora 12:10, cu aterizare la Manchester la ora 13:25.

Pentru zborul de duminică, decolarea de la Manchester este la ora 07:00, cu aterizare la Suceava, la ora 12:15. Decolarea de la Suceava va fi la ora 12:40, cu aterizare la Manchester la ora 13:55.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Compania Ryanair operează în prezent zboruri spre cinci destinații externe de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Portofoliul actual include curse spre Viena, Roma, Treviso, Milano și Rhodos.

Gheorghe Flutur susține că există companii aeriene importante care aleg să deschidă rute noi pe aeroportul sucevean, un indiciu important că serviciile oferite de Aeroport sunt la cele mai înalte standarde.

Președintele Consiliului Județean Suceava mai spune că „eforturile de a deschide noi curse se materializează sistematic și speră ca în scurt timp, să poată veni cu alte vești la fel de bune, în primul rând la o serie de zboruri chiar mai lungi decât cele existente cum ar fi, de exemplu, spre Spania”.

ȘTIRI