Supermarket Simos inaugurează un nou magazin în comuna Cornu Luncii. Deschiderea are loc luni, 26 iulie, la ora 10. Clienții vor avea numeroase promoțiiLocal

Supermarket Simos inaugurează un nou magazin în comuna Cornu Luncii. Deschiderea are loc luni, 26 iulie, la ora 10. Clienții vor avea numeroase promoții

       Accesări: 5035

Succes și dezvoltare în mediu antreprenorial local. Supermarket Simos continuă să își extindă rețeaua actuală la nivel județean și va deschide un nou magazin la începutul săptămânii viitoare. Investiția este realizată în comuna Cornu Luncii, una dintre cele mai mari unități administrative din zona Fălticeni.

Deschiderea noului magazin va avea loc luni, 26 iulie, la ora 10.

Clienții vor fi întâmpinați cu oferte și promoții la numeroase produse.

Supermarket Simos dispune de o varietate de produse alimentare și nealimentare, spații generoase pentru raioanele de legume, fructe, pește și lactate.

La rafturi se regăsesc peste 5.000 de produse la cele mai bune prețuri, mărfuri ale unor mărci renumite autohtone, cât și străine.

Supermarket Simos s-a lansat pe piața locală în urmă cu 24 de ani. Primul magazin a fost deschis în anul 1997. Expasiunea s-a produs pas cu pas, iar după ce și-au consolidat prezența în Fălticeni, antreprenorii Nina și Ovidiu Simos și-au direcționat investițiile și spre mediul rural.

Rețeaua este prezentă acum în Mălini, Bogdănești, Broșteni și Borca.

Noul magazin din Cornu Luncii va consolida prezența Supermarket Simos în mediul rural. Acesta s-a materializat după investiții în valoare de 500.000 de euro.

„Pe harta noastră adăugăm și comuna Cornu Luncii, unde intenționam să deschidem mai demult un magazin. Noul magazin respectă formatul pe care l-am implementat la Mălini și Bogdănești. Prin acesta am dorit să îmbunătățim experiența clienților la cumpărături.”, ne-au declarat antreprenorii. „Vom avea la deschidere numeroase promoții. Însă prețuri bune vor fi tot timpul! Aceasta este, de altfel, și politica noastră, să oferim un preț just pentru fiecare produs.”

Primarul Gheorghe Fron, un susținător al investitorilor români, a salutat prezența antreprenorilor din Fălticeni cărora le-a urat bun venit și mult succes. În același timp, el i-a asigurat de întreg sprijinul administrației locale.

„Le spunem bun venit în comuna Cornu Luncii antreprenorilor care dețin rețeaua Supermarket Simos. Ne face o mare bucurie și plăcere să primim în mijlocul nostru o marcă renumită și investitori serioși. S-au creat noi locuri de muncă și în același timp este deschisă calea spre comerțul civilizat și modern.”, a declarat primarul Gheorghe Fron. „La început de drum nu pot decât să le urez mult succes, iar pe investitori îi asigurăm de tot sprijinul și deschiderea noastră. Îi felicit pentru tot ce au făcut. Să fie într-un ceas bun!”

Rețeaua se extinde cu cinci noi magazine

Odată cu deschiderea magazinului de la Cornu Luncii, numărul angajaților depășește cifra 180.

Operatorul economic care patronează rețeaua Supermarket Simos este al treilea cel mai mare angajator din mediul privat din Fălticeni.

Antreprenorii Nina și Ovidiu Simos plănuiesc să extindă rețeaua existentă din Fălticeni cu două noi magazine.

Spre finalul acestui an, Supermarket Simos va avea un magazin și la Vadu Moldovei.

Pe viitor sunt plănuite investiții similare la Stulpicani și Moara.

ȘTIRI