Restricții de circulație în municipiului Fălticeni. Centrul orașului este închis traficului rutier până duminică searaLocal

Restricții de circulație în municipiului Fălticeni. Centrul orașului este închis traficului rutier până duminică seara

       Accesări: 1920

Sfârșit de săptămână cu restricții de circulație. Centru municipiului Fălticeni este închis traficului auto începând de joi după-amiaza, pentru desfășurarea celor două evenimente ce vor avea loc între 28 și 30 octombrie. Vineri este programată ceremonia de absolvire pentru elevii Școlii Militare de Jandarmi „Petru Rareș”, iar sâmbătă și duminică are loc Târgul Mărului.

Bulevardul Revoluției și Strada Republicii (până la intersecția cu strada Dogari) sunt închise până duminică seara, în jurul orei 22.

Traficul rutierul este deviat de pe strada Sucevei spre străzile 13 Decembrie (Blocul Turn) și Dogari (varianta de trafic greu), iar cel de pe 2 Grăniceri, spre Strada Nicolae Beldiceanu (Biserica Sfântul Ilie).

Zilele acestea traficul rutier va fi la cote mult mai ridicate, iar șoferii vor fi nevoiți să aibă mai multă răbdare decât de obicei.

La orele de vârf s-ar putea forma ambuteiaje.

Alma Clinic

Șoferii pot folosi, în aceste zile, ca rută alternativă străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Eminescu, Buciumeni, dacă circulă spre Roman sau Suceava.

Lucrătorii Poliției Municipale, Poliției Locale și Jandarmeriei vor fi prezenți în zona centrală, pentru asigurarea unui climat de liniște și ordine la aceste evenimente.

ȘTIRI