Polițiștii fălticeneni îi „pescuiesc” pe vitezomani cu autospeciala neinscripționată. Șofer depistat cu 117 km/h în localitateLocal

Polițiștii fălticeneni îi „pescuiesc” pe vitezomani cu autospeciala neinscripționată. Șofer depistat cu 117 km/h în localitate

       Accesări: 1145

Viteza este boală grea. Mulți șoferi circulă în zona Fălticeni, după bunul plac și uită să ridice piciorul de pe pedala de accelerație când circulă în localitate. Nu doar pe drumurile naționale de pe raza comunelor Boroaia, Vadu Moldovei, Cornu Luncii și Drăgușeni oamenii legii au întâlnit astfel de cazuri, ci și pe drumurile județene.

La urechile agenților Poliției Rutiere Fălticeni au ajuns informații precum că și pe raza comunei Preutești unii conducători auto circulă prin localitate cu viteze ce depășesc, cu mult, limita maximă legală admisă.

Pentru a-i domoli, oamenii legii au demarat joi, 27 octombrie, două acțiuni de prevenire a producerii accidentelor. Echipajele de rutieră au patrulat cu radarul neinscripționat, la ora la care oamenii se îndreaptă spre serviciu, dar și în cursul după-amiezii.

Trei vitezomani, doi din comuna Preutești și unul din comuna Dolhești, au fost depistați la orele dimineții.

Aceștia circulau cu viteze de peste 100 km/h pe sectoare de drum unde ar fi trebuit să nu depășească 50 km/h.

Alma Clinic

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni au acționat cu autospeciala neinscripționată, șoferii grăbiți fiind depistați în mers. Acțiunea s-a desfășurat pe raza localităților Huși, Preutești, Basarabi și Arghira.

Conducătorii auto au fost depistați cu 101, 107 și 117 km/h, ultimul dintre aceștia pe raza localității Preutești.

Și cum graba strică treaba, unul dintre șoferi, domiciliat în comuna Dolhești, a avut și ghinionul de a depăși tocmai echipajul Poliției Rutiere Fălticeni, aflat în autospeciala neinscripționată, cu peste 100 km/h, în localitate.

Cei trei contravenienți au rămas fără permis, pentru 90 zile, fiecare încasând amenda maximă, în valoare de 2.900 de lei.

ȘTIRI