Noul Restaurant Sofia începe activitatea pe 10 noiembrie. Meniuri selecte și experiențe gustative fără egalLocal

Noul Restaurant Sofia începe activitatea pe 10 noiembrie. Meniuri selecte și experiențe gustative fără egal

       Accesări: 2401

A început numărătoarea inversă. Cel mai nou și elegant restaurant din Fălticeni își va începe activitatea peste câteva zile, după ce sâmbăta trecută s-a desfășurat evenimentul inaugural. Sofia este numele acestui local select ce își va deschide porțile pentru publicul larg, joia aceasta, pe 10 noiembrie.

Aici vor putea fi servite bunătăți aflate în meniu, preparate de un bucătar șef din Spania, cu o vastă experiență în domeniu.

Restaurantul Sofia, un melanj de bun gust și gust bun, va fi deschis zilnic, în intervalul orar 12 – 22, iar cei care doresc rezervări pot apela numărul 0725 507 000.

Iubitorii de mâncăruri rafinate vor avea la dispoziție specialități din bucătăria spaniolă, ce au la bază preparate din carne de vită, pește și fructe de mare, dar și meniuri din bucătăria românească și cea mediteraneeană.

Experiențe gustative fără egal! Aceasta este promisiunea soților Mihaela și Maximiliano Baoanza, cei care aduc de la Madrid rețeta de succes pe care se bazează restaurantul lor, frecventat de numeroși localnici și turiști.

Toate ingredientele au fost atent selectate, sunt proaspete, de înaltă calitate, pentru garanția unor experiențe gustative la superlativ.

Ambianța relaxantă, intimă, plăcută și caldă va fi completată de gustul delicat al mâncărurilor.

Atenția pentru detalii, savoarea, aspectul, prospețimea și aranjamentul în farfurie sunt elementele care definesc noul local din Fălticeni.

Restaurantul Sofia va fi un loc unde de arta culinară se întâlnește cu rafinamentul.

De acestea se vor convinge toți cei care vor păși în Restaurantul Sofia, aflat pe Bulevardul 2 Grăniceri, la intrarea în Fălticeni, dinspre Roman, pe partea dreaptă, în aceeași clădire cu hotelul Angel Sofia.

ȘTIRI