Razie în Fălticeni. Polițiștii au făcut patru filtre rutiere. 100 de amenzi aplicate. Autorii unei tâlhării au fost reținuțiLocal

Razie în Fălticeni. Polițiștii au făcut patru filtre rutiere. 100 de amenzi aplicate. Autorii unei tâlhării au fost reținuți

       Accesări: 14

Oamenii legii au ieșit din nou în stradă. Polițiștii fălticeneni au inițiat cea mai amplă razie din acest an, cu scopul prevenirii faptelor penale, creșterea gradului de siguranță rutieră și publică. Efective sporite de agenți au acționat în zone cu trafic auto și pietonal ridicat.

Razia s-a desfășurat luni, 2 mai, cu sprijinul polițiștilor de la Secțiile de Poliție Rurală din Preutești, Vadu Moldovei și Mălini.

Oamenii legii au acționat în zona centrală și în cele mai importante cartiere din Fălticeni.

Agenții de la Poliția Rutieră au organizat patru filtre la ieșirile și intrările din oraș. Echipajele au acționat simultan pe strada Sucevei, Armatei, Ion Creangă, 2 Grăniceri și Revoluției.

Acțiunile de control s-au desfășurat în două rânduri de câte patru ore, între 8 și 12, respectiv 18 și 22.

Alma Clinic

Razia de luni s-a lăsat cu numeroase amenzi, 103 sancțiuni în valoare de 45.045 de lei. Cele mai multe dintre acestea, 93 de amenzi, au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și totalizează 41.745 de lei. Alte 10 amenzi, în valoare de 3.300 lei, au fost aplicate pentru abateri în zona ordinii publice.

Polițiștii au reținut opt permise, dintre care șapte pentru depășirea vitezei legale și unul pentru depășire neregulamentară. În cadrul aceleiași acțiuni au fost retrase 14 certificate de înmatriculare și două seturi de numere de înmatriculare.

Pe linie preventivă au fost realizate și testări cu alcooltestul. În mod surprinzător, din cei 98 de șoferi testați nu s-a înregistrat niciun caz de condus sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunile au prevăzut și controale ale persoanelor care se deplasează ca pietoni.

Au fost legitimate 114 persoane, dintre care 11 de naționalitate ucraineană.

Cu ocazia acestei razii, agenții Poliției Municipiului Fălticeni au efectuat o percheziție domiciliară, autorii unei tâlhării săvârșite recent fiind reținuți.

ȘTIRI