Profesoara Liliana Mușet s-a stins din viață. Mesaj de condoleanțe transmis de Colegiul „Vasile Lovinescu”Local

Profesoara Liliana Mușet s-a stins din viață. Mesaj de condoleanțe transmis de Colegiul „Vasile Lovinescu”

       Accesări: 13550

Un gând de adio pentru o colegă dragă. Profesorii Colegiului „Vasile Lovinescu” sunt în doliu și își iau rămas bun de la profesoara Liliana Mușet. Ea s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar înmormântarea are loc astăzi la Biserica „Sfinții Arhangheli” din cartierul Tâmpești.

Liliana Mușet s-a remarcat la catedra de matematică, nu doar prin modul de predare, ci și prin atitudinea față de elevi și colegi.

Ea va petrece nouă ani din carieră la Colegiul „Vasile Lovinescu”.

Liliana Mușet face parte din galeria profesorilor valoroși ai unității de învățământ liceale care, prin harul lor, au modelat și influențat pozitiv mai multe generații de elevi.

Viața ei s-a oprit la treapta cu numărul 65.

Răpusă de o boală necruțătoare, profesoara de matematică rămâne în amintirea tuturor ca un om discret, echilibrat și corect.

Originară din Fălticeni, profesoara Liliana Mușet pleacă spre veșnicie, dar rămâne în inimile colegiilor, foștilor elevi și prietenilor care au cunoscut-o.

Profesorii Colegiului Vasile Lovinescu au ținut să transmită un mesaj de condoleanțe: „Aducem un ultim omagiu doamnei profesoare Liliana Mușet, un dascăl deosebit, un om valoros și un coleg minunat, cu un caracter aparte, care a activat în cadrul colectivului nostru în perioada 2009-2018. Condoleanțe familiei și Dumnezeu să o odihnească în pace!”

ȘTIRI