Evenimente rutiere cercetate de polițiști. Mașina unei șoferițe din Fălticeni s-a oprit pe un câmp. Un șofer din Preutești s-a izbit cu mașina într-un parapet din betonLocal

Evenimente rutiere cercetate de polițiști. Mașina unei șoferițe din Fălticeni s-a oprit pe un câmp. Un șofer din Preutești s-a izbit cu mașina într-un parapet din beton

       Accesări: 3896

Iarna pune la grea încercare abilitățile conducătorilor auto. Lipsa conduitei preventive conduce, în multe cazuri, la producerea de evenimente rutiere. Polițiștii au aproape zilnic parte de astfel de incidente, care fac obiectul unor dosare penale.

Un eveniment rutier cercetat de polițiști este cel petrecut recent pe raza localității Cumpăraătura, în care este implicată o tânără din Fălticeni.

Șoferița se deplasa, la orele serii, pe DN 2, drumul ce leagă muncipiile Suceava și Fălticeni, iar într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Mașinii a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe un teren agricol.

Conducătoare auto se deplasa spre Suceava.

Polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La spital i s-au recoltat mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Un alt caz s-a petrecut pe 6 februarie, la miezul zilei, pe raza comuei Preutești.

Polițiștii desfășoară cercetări într-un eveniment rutier în care un bărbat din satul Leucușești s-a izbit cu mașina într-un parapet.

Șoferul conducea un autoturism pe direcția Leucușești către Fălticeni, iar după o curbă la dreapta, a derapat și a intrat în coleziune cu un parapet de beton.

Accidentul s-a soldat cu două victime.

Atât șoferul cât și o pasageră de 53 de ani s-au rănit ușor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii l-au condus pe bărbat la spital, unde i-au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Foto: VSI 24 *Eveniment rutier în satul Cumpărătura

ȘTIRI