Iarna le dă bătăi de cap conducătorilor auto. Evenimente rutiere în Fălticeni, Boroaia, Cornu Luncii și Bunești. Câțiva șoferi au ajuns cu mașinile în șanțLocal

Iarna le dă bătăi de cap conducătorilor auto. Evenimente rutiere în Fălticeni, Boroaia, Cornu Luncii și Bunești. Câțiva șoferi au ajuns cu mașinile în șanț

       Accesări: 4622

Iarna le dă bătăi de cap șoferilor. Ninsori mai consistente au căzut abia în februarie, iar acestea creat deja probleme în trafic. Drumurile naționale și județene din zona Fălticeni au fost acoperite de zăpadă, iar unii conducători auto au uitat de conduita preventivă.

Din acest motiv, mașinile au derapat, iar unii șoferii au ajuns cu mașinile în șanț.

Zilele acestea au avut loc mai multe evenimente rutiere pe raza comunelor Boroaia, Cornu Luncii și Bunești.

Au fost implicate autoutilitare, autoturisme, dar și autocamioane, care au părăsit partea carosabilă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Șoferii nu au adaptat viteza la condițiile de drum.

Alma Clinic

Marți seara s-a produs un eveniment rutier și în municipiul Fălticeni.

Șoferul unui autotren din Turcia a pierdut controlul asupra direcției mașinii, la intrarea în sensul giratoriu din zona Autogării Romfour – Stația OMV, ansamblul față ajungând în șanțul pentru colectarea apei pluviale.

Polițiștii le reamintesc șoferilor că pe drumurile acoperite cu zăpadă sau polei trebuie să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum. Altă recomandare este cea privind folosirea frânei de motor, pentru evitarea producerii derapajelor.

Foto: VSI 24

ȘTIRI