Prețurile la benzină și motorină au crescut. Ce tarife practică stațiile din Fălticeni, Spătărești și DrăgușeniActualitate

Prețurile la benzină și motorină au crescut. Ce tarife practică stațiile din Fălticeni, Spătărești și Drăgușeni

       Accesări: 576

Vești deloc bune pentru șoferi. La început de săptămână, carburanții s-au scumpit. Prețurile la combustibili, pentru toate orașele din țară, au fost publicate de portalul peco-online.ro.

Proprietarii de autovehicule pot verifica tariful litrului de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL valabile astăzi.

Comparativ cu săptămâna trecută, la nivel național prețurile la carburanți sunt în ușoară creștere.

Litrul de benzină standard este comercializat luni cu 3-4 bani mai mult, în vreme ce pentru un litru de motorină șoferii sunt nevoiți să plătească cu 2-3 bani în plus.

La stațiile din Fălticeni, litrul de benzină standard este 6,76 lei (Alpin Oil), 6,81 lei (OMV), iar la Spătărești și Drăgușeni tarifele sunt 6,68 lei (LukOil) și 6,74 lei (Socar).

Alma Clinic

Benzina premium este 7,42 lei (Alpin Oil), 7,47 lei (OMV), iar la Spătărești și Drăgușeni tarifele sunt 7,38 lei (LukOil) și 7,34 lei (Socar).

Litrul de motorină standard costă 6,67 lei (Alpin Oil), 6,72 lei (OMV), iar la Spătărești și Drăgușeni tarifele sunt 6,62 lei (LukOil) și 6,69 lei (Socar).

Motorina premium costă 7,18 lei (Alpin Oil), 7,23 lei (OMV), iar la Spătărești și Drăgușeni tarifele sunt 6,98 lei (LukOil) și 7,09 lei (Socar).

ȘTIRI