Preotul Adrian Brădățanu și enoriașii Parohiei Adormirea Maicii Domnului au oferit daruri copiilor nevoiașiLocal

Preotul Adrian Brădățanu și enoriașii Parohiei Adormirea Maicii Domnului au oferit daruri copiilor nevoiași

       Accesări: 4888

Postul Nașterii Domnului este prilej de fapte bune. Preotul Adrian Brădățanu și enoriașii bisericii Adormirea Maicii Domnului din Fălticeni nu i-au uitat pe cei mici și au ținut să ofere câte puțin din avutul fiecăruia pentru bunul mers al unei noi campanii umanitară. La apelul părintelui paroh s-au strâns mai multe bunuri care au fost împărțite beneficiarilor.

Cum sărbătoarea Sfântului Nicolae, protectorul copiilor, se apropie, demersul umanitar a fost cât se poate de binevenit, înaintea mult așteptatei sărbători.

Darurile au fost oferite joi, în prezența părinților și bunicilor.

Înainte de a le primi, copiii s-au rugat împreună cu preotul Adrian Brădățanu, rostind Rugăciunea Domnească și Crezul.

„Este minunat faptul că am putut contribui, împreună, pentru a dărui bucurie acestor suflete nobile. Enoriașii noștri au fost generoși cu cei mici și asta nu poate fi decât să aducă mulțumire sufletească.”, ne-a declarat preotul Adrian Brădățanu. „Întâmpinăm sărbătoarea Sfântului Nicolae cu fapte bune, așa cum ne cere și Mântuitorul.

Beneficiarii campaniei umanitare sunt elevi de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” și cei instituționalizați din Fălticeni.

Copiii au primit alimente, dulciuri, jucării, încălțăminte, cărți de rugăciuni și iconițe.

Preotul Adrian Brădățanu s-a rugat și i-a binecuvântat pe elevi, amintindu-le că biserica este loc de mângâiere, bucurie, nădejde și sprijin pentru fiecare suflet.

Copiii au fost însoțiți de profesoarele de religie Adelina Haidău (Școala „Alexandru Ioan Cuza”) și Corina Oprișanu (Școala „Ioan Ciurea”), coorganizatoare ale campaniei umanitare de Moș Nicolae.

Parohul Bisericii Adormirii Maicii Domnului din Fălticeni va continua acțiunile filantropice, următorii beneficiari fiind bătrânii rămași singuri. Aceștia vor primi până la Crăciun pachete cu alimente de bază.

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, copiii nevoiași vor primi alte cadouri de la oamenii de bine, unii dintre aceștia antreprenori locali, care vor să readucă zâmbetul și fericirea pe chipul celor mici.

ȘTIRI