Prefectul Moldovan şi-a încheiat mandatul. Noul prefect de Suceava este muzeograful Iulian CimpoeşuActualitate

Prefectul Moldovan şi-a încheiat mandatul. Noul prefect de Suceava este muzeograful Iulian Cimpoeşu

       Accesări: 531

Prefectul Gheorghe Alexandru Moldovan şi-a încheiat mandatul. Anunţul a fost făcut chiar de către acesta, printr-un mesaj transmis astăzi sucevenilor, colegilor şi colaboratorilor.

“Închei aici mandatul meu de prefect al județului Suceava, cu satisfacția muncii făcute cu seriozitate, cu mulțumirea că am putut contribui la gestionarea celei mai dificile perioade din ultimii 30 de ani (…).

Fără a avea pretenția perfecțiunii, închei acest mandat cu puterea de a mă uita în oglinda faptelor mele și în ochii fiecărui suceavean. Funcțiile și demnitățile sunt trecătoare, important este ceea ce lași în urmă. Drumul meu continuă, animat de aceleași principii și valori care m-au format ca jurist”, anunţă fostul prefect Alexandru Moldovan în mesajul dat publicităţii.

Funcția de prefect al judeţului Suceava îi revine muzeografului Iulian Cimpoeșu, reprezentant al Alianței USR PLUS.

În vârstă de50 de ani, Iulian Cimpoeșu este absolvent al Facultăţii de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, dar şi absolvent al Facultăţii de Drept și Științe Administrative de la USV.

Mahanu Design

În urma negocierilor din cadrul coaliției de guvernare, Alianței USR PLUS i-a revenit dreptul de a nominaliza prefectul în județul Suceava.

ȘTIRI