Polițiștii locali fălticeneni au intensificat acțiunile preventive și de control. Șoferi și pietoni amendațiLocal

Polițiștii locali fălticeneni au intensificat acțiunile preventive și de control. Șoferi și pietoni amendați

       Accesări: 243

Mai multă disciplină pe drumurile publice. Acesta este unul dintre obiectivele pe care agenții Poliției Locale Fălticeni speră să-l atingă în urma acțiunilor desfășurate zilnic. Zilnic sunt sancționați zeci de conducători auto și pietoni pentru că nu respectă legislația în vigoare.

Lucrătorii din cadrul Poliției Locale sunt prezenți în zonele aglomerate ale orașului și pentru descurajarea și prevenirea faptelor anti-sociale.

Doar ieri au fost sancționați 15 conducători auto și 12 persoane și au fost aplicate alte 10 sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri.

Polițiștii locali au aplicat amenzi, într-o altă acțiune, pentru nerespectarea prevederilor legale privind accesul pe anumite sectoare de drum.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În ultima perioadă au existat mai multe controale pentru prevenirea faptelor antisociale, controale în domeniul activității comerciale, efectuarea de controale împreună cu aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Fălticeni cu privire la activitatea persoanelor ce desfășoară activități în regim taxi.

Lucrătorii de poliție au efectuat verificări referitoare la depozitarea resturilor din materialele de construcții, dar au acționat și pentru respectarea normelor legale privind desfăşurarea comerţului stradal.

Pe linie rutieră, agenții au sancționat conducătorii auto ce nu respectă zonele de oprire /staționare interzisă, dar și pe cei care nu respectă semnificația indicatoarelor de restricție tonaj.

În cadrul acelorași activități, polițiștii locali din Fălticeni au identificat autoturismele abandonate pe domeniul public sau privat.

ȘTIRI