Un nou restaurant se deschide în Fălticeni. Localul are bucătar șef din Spania. Ambianță și meniuri deosebiteLocal

Un nou restaurant se deschide în Fălticeni. Localul are bucătar șef din Spania. Ambianță și meniuri deosebite

       Accesări: 17324

Toamna aduce gustul rafinat într-un nou local. Restaurantul Sofia își deschide porțile pentru gurmanzi și pentru iubitorii de experiențe culinare inedite, în cel mai potrivit moment și anotimp al anului. Este un loc care va transpune clientul într-un spațiu cu lumini relaxante, culori odinitoare și mâncăruri ademenitoare.

Restaurantul Sofia, localizat în Fălticeni, la capătul Bulevardului 2 Grăniceri, ieșirea spre Roman, este integrat în rafinatul hotel de trei stele Angel Sofia.

Locul este cu adevărat special, atât prin prisma meniurilor, cât și la capitolul ambianță.

Creat după un concept modern, restaurantul fălticenean este un spațiu inedit, stilat, cald și intim, cu 40 de locuri și atmosferă cafe concert. Terasa dispune de 50 de locuri, iar din primăvară aici vor putea fi degustate specialități la grătar, pregătite într-un mod aparte.

Restaurantul Sofia va fi primul din Fălticeni cu specific spaniol.

Mahanu Design

Bunătățile vor fi pregătite de un maestru bucătar din Madrid, cu o experiență vastă în domeniu, ale cărui calități au fost recompensate cu stele Michelin, cea mai mare recunoaștere pe care un bucătar o poate primi în acest domeniu.

Doi antreprenori soț și soție, Mihaela și Maximino Baonza, au pus bazele acestui restaurant deosebit și vor să-i încânte pe clienți cu bunătăți din gastronomia spaniolă.

Mihaela, originară din Fălticeni, și soțul ei dețin un restaurant de succes în Madrid, unde sunt realizate meniuri deosebit de gustoase care i-au cucerit pe localnici și turiști.

Rețetele speciale, care au la bază fructe mare, pește și carne de vită, vor predomina în meniul restaurantului Sofia. Aici vor putea fi degustate, totodată, cele mai renumite vinuri din Spania, dar și din România.

Deliciile din bucătăria mediteraneeană și românească, mai precis cele mai populare rețete printre gurmanzi, se vor regăsi în meniuri.

Nu vor lipsi nici bunătățile din alte zone gastronomice.

Deschiderea oficială are loc sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 16, iar invitați sunt toți fălticenenii care vor să descopere meniurile, ambianța, frumusețea și rafinamentul acestui nou restaurant.

ȘTIRI