Plecată de la domiciliu de două zile. Femeia  are 74 de ani și este din comuna Baia. Polițiștii au căutat-o în FălticeniLocal

Plecată de la domiciliu de două zile. Femeia are 74 de ani și este din comuna Baia. Polițiștii au căutat-o în Fălticeni

       Accesări: 5039

Dispărută de acasă, căutată de familie și de polițiști. O femeie septuagenară nu s-a mai întors la domiciliu, iar familia speră să fie găsită cât mai repede. Este vorba despre Minodora Diaconescu din comuna Baia.

Oamenii legii au desfășurat căutări în municipiul Fălticeni, unde a fost văzută ultima dată.

Polițiștii spun că femeia a plecat voluntar și că au fost sesizați luni, 6 februarie, la orele serii, despre dispariția acesteia.

Din primele cercetări ale oamenilor legii reiese că Minodora Diaconescu a părăsit domiciliul duminică, 5 februarie, la amiază, iar în aceeași zi, s-a întâlnit în Fălticeni, în zona centrală, cu fratele ei care a încercat să o convingă să se întoarcă acasă, dar nu a reușit.

Polițiștii au desfășurat căutări, însă nu au găsit persoana dispărută.

Prin intermediul IPJ Suceava, lucrătorii Poliției Municipiului Fălticeni au cerut ca Minodora Diaconescu să fie căutată la nivel național.

Semnalmentele persoanei dispărute: ochi căprui, 1,50 m înălțime, păr șaten.

Când a plecat de la domiciliu, femeia purta geacă și pantaloni de culoare neagră, papuci de culoare roz.

Orice persoană care poate da informații referitoare la persoana dispărută este rugată să sune la numărul 112 sau la 0230 541 223, Poliția Municipiului Fălticeni, ori să se adreseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI