Polițiștii fălticeneni au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei la regimul rutier. 16 dosare penale întocmite și 30 de permise reținute în ultimele șapte luniLocal

Polițiștii fălticeneni au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei la regimul rutier. 16 dosare penale întocmite și 30 de permise reținute în ultimele șapte luni

       Accesări: 1393

Nu ducem lipsă de șoferi problemă. Statistica Poliției Rutieră Fălticeni confirmă acest fapt prin numărul sancțiunilor aplicate conducătorilor auto care uită prea ușor de rigorile legii. În primele șapte luni ale acestui an valoarea amenzilor aplicate participanților la trafic se ridică la 53.000 de lei.

Agenții au întocmit 16 dosare penale pentru infracțiuni săvârșite la regimul rutier.

Oamenii legii au arătat toleranță zero față de cei care au consumat alcool și s-au aventurat pe drumurile publice.

În primele șapte luni ale acestui an, lucrătorii Poliției Rutiere Fălticeni au reținut 30 de permise.

Zeci de amenzi au fost aplicate pentru viteză excesivă, dar și pentru alte categorii de contravenții.

O categorie aparte o constituie șoferii depistați cu alcoolemii mari. Aceștia au ajuns după 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Agenții fălticenenii au dispus opt rețineri până în prezent.

Datele statistice mai arată că între 1 ianuarie și 31 iulie 2021, polițiștii au întocmit 16 dosare penale la regimul rutier. În tot acest timp au demarat zeci de acțiuni pentru prevenirea producerii incidentelor în traficul auto.

Lucrătorii Poliției Rutiere Fălticeni au consemnat în aceeași perioadă mai multe accidente cu victime sau soldate doar cu pagube materiale, majoritatea petrecute pe sectoarele de drum național cu trafic intens, din localitățile Drăgușeni, Cornu Luncii și Vadu Moldovei.

ȘTIRI