Polițiștii din Fălticeni au sancționat zeci de șoferi și pietoni indisciplinați. Amenzile aplicate depășesc 70.000 de leiLocal

Polițiștii din Fălticeni au sancționat zeci de șoferi și pietoni indisciplinați. Amenzile aplicate depășesc 70.000 de lei

       Accesări: 1579

Indisciplina se plătește. Zeci de șoferi și pietoni au fost sancționați pentru abaterile săvârșite la regimul rutier. Amenzile au curs cu duiumul în cadrul acțiunilor preventive ale polițiștilor din Fălticeni.

Nu mai puțin de 120 de sancțiuni au fost aplicate pe parcursul săptămânii trecute.

Agenții Biroului Rutier au fost prezenți zi de zi atât pe drumurile publice din municipiul Fălticeni, cât și pe drumurile naționale și județene.

Polițiștii au reținut 20 de permise de conducere, din care 17 pentru depășirea limitei de viteză în localitate.

Mai mulți conducători auto au fost depistați cu viteze ridicate, aceștia fiind amendați pe măsură. Câți șoferi au fost surprinși conducând pe raza unor localități din zona Fălticeni cu 110, 116 și 120 km/h.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Alte trei permise au fost reținute pentru depășiri pe linia continuă. Sancțiuni au fost aplicate și șoferilor care nu au acordat prioritate sau nu purtau centura de siguranță.

Polițiștii au reținut și nouă certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP, lipsă RCA sau pentru defecțiuni tehnice.

Nici pietonii din Fălticeni nu au scăpat de amenzi.

Cei care au fost surprinși traversând prin loc nepermis, au fost sancționați cu amendă în valoare de 290 de lei.

Acțiunile au avut ca scop disciplinarea participanților la trafic și prevenirea producerii accidentelor.

Valoarea amenzilor aplicate în cele șapte zile se ridică la peste 71.000 de lei.

Poliția Rutieră Fălticeni va continua acțiunile și în acest sfârșit de săptămână. Pe drumurile naționale și cele județene, agenții vor lua „pulsul” traficului auto cu aparatele radar.

ȘTIRI