Polițiștii au făcut noi controale pe raza comunei Mălini. Au sancționat un șofer și i-au confiscat lemnele transportateActualitate

Polițiștii au făcut noi controale pe raza comunei Mălini. Au sancționat un șofer și i-au confiscat lemnele transportate

       Accesări: 299

Activități de control pe drumurile publice. Polițiștii continuă verificările pe linia transporturilor de masă lemnoasă pentru identificarea, dar și modul de depozitare și comercializare. La nivel județean au fost identificate mai multe transporturi neconforme, fiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Oamenii legii au confiscat, de asemenea, lemnele transportate ilegal.

Unul dintre cazuri este cel din comuna Mălini.

Polițiștii din localitate au identificat luni, 8 aprilie, la orele dimineții, pe raza localității Poiana Mărului, autoutilitara condusă de un bărbat din satul Pâraie, care transporta material lemnos fără să dețină documente de proveniență.

Din acest motiv, agenții de poliție l-au însoțit pe șofer la Ocolul Silvic Mălini pentru confiscarea materialului lemnos.

Mahanu Design

Conform procedurilor în vigoare, au fost efectuate verificări ale transportului de material lemnos în aplicația SUMAL.

Oamenii legii au constat, astfel, că nu există un aviz de însoțire al materialului lemnos, emis pentru autoutilitara verificată.

În urma inventarierii s-a stabilit faptul că șoferul transporta cantitatea de 2,70 metri cubi lemn rotund rășinoase lucru, acesta fiind confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Mălini.

Materialul lemnos valorează de 700 lei, conducătorul auto fiind sancționat de polițiști.

ȘTIRI