970 de tineri au trecut de evaluarea performanței fizice. Urmează proba scrisă pentru admiterea la SMSJ FălticeniActualitate

970 de tineri au trecut de evaluarea performanței fizice. Urmează proba scrisă pentru admiterea la SMSJ Fălticeni

       Accesări: 8848

Examenul de admitere la Școala de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, sesiunea februarie – aprilie 2021, se apropie de momentul culminat.

Proba scrisă de verificare a cunoștințelor este programată sâmbătă, 27 martie. Față de sesiunile de admitere precedente, de această dată, în contextul măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, proba scrisă va fi susținută în cadrul unităților de recrutare

În această etapă a admiterii au ajuns în jur de 970 de candidați (între care și circa 60 de fete), care au trecut cu bine evaluarea performanței fizice.

În actuala sesiune de admitere, Școlii de Subofițeri de la Fălticeni i-au fost alocate  200 de locuri.

Proba scrisă de verificarea cunoştinţelor a candidaţilor promovați la proba de evaluare a performanței fizice va începe la ora 09.00.

Candidații susțin examenul în locațiile stabilite de inspectoratele județene de jandarmi la care au fost recrutați.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava pentru examenul de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – sesiunea februarie-aprilie 2021, candidații se vor prezenta începând cu ora 08:30 la sediul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava de pe str. Dimitrie Cantemir nr. 5, municipiul Suceava.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate valabilă şi ustensile de scris cu cerneală/pastă albastră.

Nu este permis accesul în sala de concurs cu telefoane/orice mijloace de comunicare sau orice alte mijloace de calcul. Este interzisă folosirea altor culori pentru scris în afara celei albastre și a stilourilor/pixurilor cu gumă de șters cerneala care conține bisulfit de sodiu (de tip frixion „SCRIE-ȘTERGE”), se arată în anunțul postat pe site-ul jandarmeriasuceava.ro.

ȘTIRI