Patronul unei firme de transport persoane din Fălticeni și-a pierdut viața într-un accident petrecut în GermaniaLocal

Patronul unei firme de transport persoane din Fălticeni și-a pierdut viața într-un accident petrecut în Germania

       Accesări: 53615

Destine spulberate pe o autostradă din Germania. Un bărbat din Fălticeni și-a pierdut viața într-un accident cumplit, produs în zona orașului Nürnberg, după ce mașina condusă de acesta s-a izbit în spatele unui autotren. La volanul unei autoutilitare, cu numere de București, se afla chiar patronul firmei, în vârstă de 35 de ani, care transporta persoane și colete.

În mașină se mai aflau trei persoane, una dintre acestea a murit, iar alte două au fost grav rănite.

Accidentul mortal s-a petrecut joi după-amiază pe Autostrada A6, în apropierea unui nod rutier din nordul landului Bavaria, între localitățile Schwabach și Neuendettelsau.

Circumstanțele producerii evenimentului rutier nu sunt încă stabilitate cu exactitate, însă anchetatorii au spus că autoutilitara s-a ciocnit de un autotren, care se afla la capătul unei coloane de mașini formate în timpul unui ambuteiaj.

Potrivit informațiilor remise de poliția germană, la ora producerii accidentului, 15.30, traficul rutier era blocat pe autostrada A6, iar autotrenul nu era în mișcare. Vehiculul de tonaj a fost lovit în plin.

Mahanu Design

Coliziunea dintre cele două mașini a fost violentă, autoutilitara condusă de patronul fălticenean fiind puternic avariată în partea frontală. Șoferul și unul dintre pasageri n-au avut nicio șansă să supraviețuiască impactului, trupurile neînsuflețite fiind extras dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarei.

Bărbatul este căsătorit și are doi copii.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, pompieri și lucrători de la ambulanță. Una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la spital.

Autostrada a fost închisă câteva ore.

Polițiștii germani continuă investigațiile pentru a clarifica modul cum s-a produs accidentul mortal.

ȘTIRI