Noul an aduce vreme mai caldă pentru această perioadă. Temperaturile vor ajunge până la 8 grade CelsiusActualitate

Noul an aduce vreme mai caldă pentru această perioadă. Temperaturile vor ajunge până la 8 grade Celsius

       Accesări: 635

Anul se schimbă, vremea se schimbă și ea. Luna ianuarie va debuta cu temperaturi pozitive, după cum anunță Administrația Națională de Meteorologie. În altă ordine de idei, vremea va fi mai caldă în primele zile ale lunii lui Gerar, comparativ cu valorile termice obișnuite din această perioadă.

Vremea mai caldă se va resimți încă de pe 31 decembrie când, la Fălticeni, se vor înregistra valori maxime de 6-7 grade Celsius și precipitații sub formă de ploaie.

Pentru nordul Moldovei sunt prognozate temperaturi diurne ce vor oscila între 6 și 8 grade Celsius, în timp ce valorile termice nocturne nu vor coborî sub -1 grad Celsius.

Precipitații sub formă de ploaie sunt prognozate pentru în prima zi a Anului Nou, dar și spre sfârșitul primei săptămâni din ianuarie.

Începând cu 6 ianuarie vremea se va răci din nou. Temperaturile diurne vor oscila între 1 și 3 grade Celsius, iar cele nocturne se vor încadra între -2 și -6 grade Celsius.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pentru zona de munte, media temperaturilor maxime va fi de 0 grade. Ulterior acestea vor crește ușor spre 2 grade, apoi tendința va fi scădere până spre -3 grade în perioada 7-9 ianuarie.

Minimele vor avea o evoluție termică similară, astfel că în perioada 1-3 ianuarie media va fi de -4 grade, apoi temperaturile vor crește ușor până spre -2 grade, pe 2 și 3 ianuarie, iar ulterior vor scădea până spre -7 grade, în perioada 7-9 ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată pe tot parcursul intervalului.

ȘTIRI