Noi oportunități de angajare. Vineri are loc Bursa locurilor de muncă la Fălticeni. Eveniment organizat de AJOFMActualitate

Noi oportunități de angajare. Vineri are loc Bursa locurilor de muncă la Fălticeni. Eveniment organizat de AJOFM

       Accesări: 1043

Oportunități pentru cei care doresc să se angajeze. AJOFM Suceava organizează la Fălticeni Bursa locurilor de muncă, un eveniment de carieră care îi aduce față în față pe cei care vor să lucreze și pe cei care au nevoie de personal. Mai mulți angajatori vor fi prezenți vineri, 17 mai, al sediul Punctului de lucru de pe strada Matei Millo.

La nivel județean sunt peste 360 de locuri de muncă, 60 dintre acestea fiind disponibile la nivelul zonei Fălticeni.

Bursa locurilor de muncă este organizată în cele trei municipii, Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc, dar și la Gura Humorului.

Cei interesați pot participa și la evenimentul de la Suceava, unde sunt disponibile 211 de locuri de muncă.

Bursa locurilor de muncă va începe la Fălticeni la ora 10.

Mahanu Design

Angajatorii vor avea ocazia să cunoască potențiali angajați și să discute despre aspirațiile și așteptările acestora privind cariera, iar candidații vor avea oportunitatea să își măsoare competențele și abilitățile în raport cu cerințele pieței și chiar să negocieze direct condițiile remunerării.

La această bursă sunt vacante posturi în domenii de activitate precum fabricarea înghețatei, panificație, producție, fabricarea hârtiei și cartonului, construcții, prelucrarea lemnului, comerț, pază și protecție, repararea autovehiculelor, ospitalitate, învățământ primar, cercetare-dezvoltare și multe altele, acoperind un spectru larg de niveluri educaționale și de competențe.

Cei mai căutați candidați cu studii superioare sunt inginerii și programatorii IT, iar cele mai căutate calificări sunt cele de electrician, sudor sau mecanic auto, dar și cu o diploma de profesor cei interesați pot candida, la acest eveniment, pentru locurile oferite în învățământul primar.

Organizatorii spun că, în dorința de a oferi informații reale despre tendințele actuale din piața muncii, precum și orientare în carieră într-un spațiu special structurat, vor fi prezente standurile de informare și suport: înscriere la Cursuri de calificare, ocupare în străinătate prin rețeaua EURES, suport pentru tineri NEETs, persoane cu dizabilități, refugiați prin partenerii Organizațiiilor Bucovina și World Vision, Economia socială, transparență și integritate în administrația publică, prin Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Suceava.

Candidații care se vor prezenta la Bursa locurilor de muncă vor beneficia de interviuri cu angajatori de top și acces la oferte exclusive, ce nu sunt listate pe internet.

Un avantaj major îl constituie faptul că cei care vin la acest eveniment de carieră vor avea parte de cursuri de calificare gratuite, destinate persoanelor inactive, dar și prime de suport pentru angajare rapidă pe piața locală.

Candidații pentru un loc de muncă vor mai avea parte de servicii de inserție pe piața europeană a muncii, prin conexiunile globale ale rețelei EURES.

ȘTIRI