Fălticeneanul Ovidiu Gîm devine dublu campion la Tir. Un nou concurs al cadrelor MAI l-a încheiat pe primul locLocal

Fălticeneanul Ovidiu Gîm devine dublu campion la Tir. Un nou concurs al cadrelor MAI l-a încheiat pe primul loc

       Accesări: 2234

Punct ochit, punct lovit. Fălticeneanul Ovidiu Gîm s-a remarcat și anul acesta la Concursul de Tir al cadrelor Ministerului Administrației și Internelor. Pentru al doilea an consecutiv, plutonierul adjutant șef a reușit performanța de a obține titlul de cel mai bun trăgător la pistolul 7.65 mm, categoria bărbați.

În perioada 14-17 mai, el s-a aflat la Târgu Mureș printre cei mai buni 200 de trăgători din Ministerul Afacerilor Interne.

Concurența acerbă l-a ambiționat ca să ajungă, din nou, pe podiumul Campionatului de Tir al M.A.I.

Ovidiu Gîm devine, astfel, dublu campion consecutiv, performanță pe care n-ar fi reușit-o fără o pregătire pe măsură și o serie de calități deosebite, indispensabile, pentru un trăgător profersionist.

Pasiunea pentru tir, dorința de a avea performanțe excepționale, mai ales în mediul profesional, susținerea din partea soției, și ea pasionată de tir, perseverența, toate acestea l-au motivat pe Ovidiu să obțină cel mai mare punctaj, chiar și peste trăgătorii cu pistol calibru 9 mm.

Mahanu Design

Cu multă emoție, el ne mărturisește că în spatele acestui rezultat remarcabil, se află luni de pregătire atât în cadrul unității.

El se antrenează des și în poligoane civile.

Dublul campion la Tir, fălticeneanul Ovidiu Gîm este, fără îndoială, un trăgător de elită, iar colegii jandarmi și maiorul Constantin Ștefănescu, comandantul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni, îl apreciază în mod deosebit pentru această nouă reușită, dar și pentru calitățile lui morale și profesionale.

Campionul la Tir practică acest sport de peste două decenii, având la activ trei premii importante în cadrul concursului național al MAI, unde, până acum, are două locuri întâi și un loc doi.

Ovidiu Gîm are 47 de ani și este subofițer în cadrul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni. Lucrează în Jandarmeria Română de 26 de ani și își iubește meseria la fel de mult precum își iubește familia.

Medalia și cupa obținute la ediția 2024, în urma clasării pe locul întâi, le dedică familiei lui, soției și fiicei lui, dar și generalului de brigadă Ionel Postelnicu, actualul inspector șef al IJJ Suceava, cel care l-a susținut și încurajat mereu să continue perfecționarea și pasiunea pentru tir.

ȘTIRI