Ninsoare abundentă și viscol în județul Suceava. Se acționează pe drumurile județene din zona FălticeniActualitate

Ninsoare abundentă și viscol în județul Suceava. Se acționează pe drumurile județene din zona Fălticeni

       Accesări: 3018

Utilajele Directiei Județene de Drumuri si Poduri desfășoară activități specifice de prevenire, combatere a poleiului și îndepărtarea stratului de zăpadă care se depune pe carosabil.  

Viscolul și ninsoarea abundentă se manifestă în jumătatea de nord a județului Suceava. Probleme mai mari se înregistrează pe DN 2 Balcauti – Siret și DN 17A.

Se acționează pe toate sectoarele cu 34 de utilaje. Echipajele de poliție rutieră sunt prezente pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite.

Nu au existat probleme în operarea zborurilor de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava,

În jurul orei 21, nu erau semnalate drumuri blocate în zona Fălticeni.

Pe drumurile judetene se actionează cu un numar de 19 utilaje, mai ales în zona Suceava, zona Fălticeni, Vama – Moldovița, Pojorâta – Izvoarele Sucevei, Costâna – Comănești – Arbore, Rădăuți – Satu Mare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Meteorologii au prelungit atenționarea Cod galben emisă pentru zona de munte și județele din zona Moldovei, până luni seara, la ora 22.

ȘTIRI